Wie Wij Zijn

ODIN bestaat uit een team met bevlogen landschapsarchitecten en –ontwerpers. Allemaal professionals met een passie voor onze groene leefomgeving. Samen met andere specialisten werken wij aan integrale en maakbare ontwerpen die op een breed draagvlak kunnen rekenen, van keukentafel tot bestuur. In complexe projecten van uiteenlopende schaal en van concept tot en met uitvoeringsbegeleiding zetten wij ons luisterend oor, onze kennis en creativiteit graag in. Wij komen tot oplossingen die verbinden, inspireren en betekenis geven. Eén ding staat daarbij voorop: wij werken met en voor ménsen. En met heel veel plezier!

Gerdien Smit

Landschapsontwerper | Directeur

Gerdien denkt graag met u mee in de initiatieffase van uw project en vindt dat proces en inhoud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met visie, daadkracht en een professionele werkwijze helpt zij graag om ook uw uitdagende projecten van de grond te krijgen en succesvol af te ronden. In opgaven met verschillende partijen en belangen is Gerdien op haar best en een integrale benadering van uw project is voor haar een vanzelfsprekendheid.

Ramon Postma

Landschapsarchitect | Projectleider

Ramon is betrokken, gedreven en altijd op zoek naar ruimtelijke oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen omtrent thema’s als klimaatverandering, biodiversiteit en energietransitie. Met zijn beeldende manier van werken inspireert en enthousiasmeert hij overheden, bedrijven en particulieren. Zijn analytische kwaliteiten koppelt hij aan creativiteit om ook voor uw opgave een succesvol plan te maken.

Ronald Koerhuis

Landschapsarchitect

Ronald is als een Volkswagen: degelijk en betrouwbaar. Hoe complex uw opgave of project ook is, Ronald brengt structuur aan en behoudt het overzicht en de rust. Met zijn efficiënte werkwijze zorgt hij er voor dat uw product kwaliteit heeft en op tijd klaar is, zoals afgesproken. Zijn visie op uw opgave brengt hij op een beeldende en aantrekkelijke wijze voor het voetlicht.

Maureen Fiat

Landschapsontwerper

Maureen verplaatst zich graag in de betekenis van de buitenruimte in het alledaagse leven. Ze heeft een scherp oog voor beleving en de behoefte van de mens. Met veel gevoel voor sfeer weet zij voor u op treffende wijze ontwerpen te visualiseren en tot de verbeelding te laten spreken. Ontwerpprincipes baseert zij op een conceptuele benadering van de opgave, waardoor vaak verrassende ideeën ontstaan. Ze is een echte teamplayer en geniet ervan om samen iets moois neer te zetten.

Ruud Hesselink

Landschapsarchitect

Ruud heeft onlangs zijn studie aan de Wageningen Universiteit afgerond en laat nu graag in uw projecten zijn kwaliteiten zien. Enthousiast en leergierig richt hij zich op actuele ruimtelijke vraagstukken. Denk daarbij aan de energietransitie, klimaatverandering en de verduurzaming van de landbouw. In projecten op regionale schaal is hij op zijn best. Met veel plezier en passie werkt hij voor u aan een plek specifieke oplossing, altijd vanuit een brede analyse en visie. Ruimtelijke kwaliteit staat bij hem hoog in het vaandel.

Doron Gerrits

Landschapsontwerper

Doron is na zijn studie Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool Van Hall Larenstein en een tussenstop bij een bureau in Groningen weer terug in het oosten van het land. In de weekenden is hij struinend door het Vechtdal of in tuinen te vinden om inspiratie op te doen maar ook even zijn energie kwijt te kunnen. Met een brede basis aan kennis en vaardigheden is hij enthousiast over de nieuwe opgaven die op ons afkomen en staat hij klaar om zijn bijdrage te kunnen leveren.

Kim Dijkman

Ruimtelijk ontwerper | Landschapsontwerper i.o.

Kim heeft een achtergrond aan de HKU. Vanuit haar intrinsieke motivatie om de wereld een stukje beter achter te laten volgt ze op dit moment de (deeltijd)studie Tuin- en Landschapsinrichting aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Ze vindt het belangrijk om met een open blik naar vraagstukken te kijken. In teamverband gaat ze op zoek naar de kern van de vraag en komt ze samen met u tot de juiste oplossing. Haar drive om te visualiseren komt daarbij uitstekend van pas.

Wouter Sibum

Landschapsontwerper

Wouter is een enthousiaste ontwerper met een lange fascinatie in de openbare ruimte. Hij volgde een Masteropleiding gericht op openbare kunst en nieuwe artistieke strategieën aan de Bauhaus-Universität Weimar. Na deze studie deed hij veel projecten met tijdelijke interventies in de openbare ruimte en werkte als organisator bij kleine kunstinstellingen. De afgelopen vier jaar werkte hij voor de Gemeente Rotterdam aan landschappelijke opdrachten in het stedelijk gebied. Bij Odin houdt hij zich graag bezig met een mix van buitengebied en stad. Zijn doel is om ontwerpen te maken die de context van een plek goed in overweging nemen en daar nieuwe perspectieven aan toe te voegen. Momenteel zit hij in zijn laatste jaar van de Master Landschapsarchitectuur aan de Academie van Bouwkunst in Amsterdam.

Titia Schoonman

Administratie

Titia zorgt een dag in de week voor de administratie. Met plezier doet ze nauwgezet de boekhouding, btw-aangiften en verzorgt ze de facturatie.