Beken&Bleken

De Erfgoed Deal organiseert samen met de ErfgoedAcademie een webinarreeks onder de titel ‘Lessen uit de Erfgoed Deal’. In deze webinars worden de opbrengsten en lessen uit lopende en afgeronde Erfgoed Deal-projecten besproken. Op 18 april staat het thema Water & Bodem centraal. Ramon Postma, landschapsarchitect bij ODIN, deelt zijn ervaringen vanuit het programma Beken & Bleken waaraan wij mogen werken in opdracht van de gemeente Losser.
 
Als ruimtelijk ontwerper speelt Ramon een cruciale rol in het programma Beken & Bleken, waarbij opgaven en ambities worden vertaald naar integrale ruimtelijke oplossingen. Hij werkt samen met multidisciplinaire projectgroep, met onder andere vertegenwoordigers van het waterschap en de historische kring. De nauwe samenwerking met verschillende belanghebbenden maakt dit project extra uitdagend en waardevol.
 
Wil je meer weten over Beken & Bleken? Meld je dan aan voor het webinar.