Eennieuwbegin

Deze prachtige schuur ligt in het hart van het eeuwenoude Landgoed Weldam. Het gebouw maakt onderdeel uit van het voormalige boerenerf Ripperda dat sinds het einde van de 19e eeuw voedsel leverde voor de bewoners van het kasteel. In de loop van de tijd verloren het boerenerf en de schuur haar functie. De schuur raakte in verval.

Tót drie jaar geleden! Weldam besloot om het karakteristieke pand nieuw leven in te blazen en op zoek te gaan naar een nieuwe functie. En dat is gelukt! Na een zorgvuldige renovatie is de schuur klaar voor haar nieuwe bestemming als kantoor voor ODIN Landschapsontwerpers. Een nieuw begin voor de schuur én voor ons!

We voelen ons bevoorrecht dat wij op zo’n waarde(n)volle plek mogen werken en zo bij kunnen dragen aan het behoud van ons erfgoed.

Heel veel dank Charlotte Solms, Carl Moll, Jan Zandvoort, Roderik Zu Castell, Gebroeders Ten Heggeler.