EntreesLandgoedJunne

In opdracht van a.s.r. werken we al geruime tijd aan diverse projecten op Landgoed Junne. Zo hebben we bijvoorbeeld vanuit de landgoedvisie ‘Landgoed Junne Parel en Proeftuin in het Vechtdal’ vormgegeven aan de inspiratiegids ‘De stijl van Junne’. In deze gids inspireren we en gaan we in op de ruimtelijke uitstraling van elementen en plekken op het landgoed. Zo behouden én versterken we de stijl en identiteit van Junn

Aan de hand van een ‘bouwpakket’ zijn spelregels ontwikkeld voor fysieke uitingen en elementen, denk daarbij aan bewegwijzering, hekwerken, poorten en palen. Robuuste, sobere en stoere houten elementen zijn daarbij uitgangspunt. Om de entrees van het landgoed te versterken hebben we een robuuste entreepaal ontworpen die op vier plekken op het landgoed wordt geplaatst. Gaaf om ons eigen ontwerp straks op het landgoed te zien staan!

In samenwerking met a.s.r., Villa 5 en Noest bosbouw