Wiekomtonsteamversterken?

ODIN is een bureau voor landschapsarchitectuur in het oosten van het land. Ons werkveld varieert van grootschalige landschappen tot openbare ruimtes. Met een team van 6 bevlogen landschapsarchitecten en -ontwerpers werken wij aan de grote maatschappelijke opgaven van dit moment. In 2023 vestigen wij ons kantoor op een prachtige locatie op Landgoed Weldam. Dit geeft ruimte om onszelf én ons bureau verder te ontwikkelen in een inspirerende en groene omgeving. Wij zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s die ons willen helpen om onze ambities verder vorm en inhoud te geven. Interesse? Stuur snel je sollicitatie met motivatie, cv en portfolio naar g.smit@odinlandschap.nl. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Gerdien Smit via 06 57585352.

Zie vacatures onder Welkom