ODINvliegtuit!

In de afgelopen dertien jaren heeft ODIN Landschapsontwerpers zich ontwikkeld tot een volwassen ontwerpbureau voor zowel landschappelijke als stedelijke opgaven. We kregen hiervoor de ruimte binnen de muren van het prachtige kantoor van EVE Architecten aan de N35 te Nijverdal. Hier ontstonden onze ideeën, visies en ontwerpen. Hier rolden ook uw plannen van onze tekentafel.

Nu is het tijd om uit te vliegen, om onze vleugels uit te slaan. ODIN is klaar voor een volgende stap. Daarom verlaten wij aan het einde van dit jaar ons vertrouwde pand en gaan wij op avontuur. Om over een jaar te landen op onze inspirerende nieuwe plek op Landgoed Weldam. Een plek om te ontmoeten, te verbinden en samen te werken. In 2022 vertellen we u graag meer over onze plannen!

Vanaf januari werken wij tijdelijk vanaf onze huisadressen en op locatie. Wij blijven bereikbaar via de bekende kanalen (mobiel en mail) en we zijn u van dienst zoals u van ons gewend bent: persoonlijk en professioneel. We kijken er naar uit om verder te werken aan de maatschappelijke opgaven van dit moment zoals klimaatadaptatie, transformatie van het landelijk gebied, het vergroenen van dorpen en steden en de energietransitie. Maar voordat we u weer treffen in het nieuwe jaar wensen we u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2022!