Inde(digitale)studiebanken!

Onze collega’s Doron Gerrits en Ronald Koerhuis duiken de studiebanken in! Zij nemen deel aan de 5-daagse NVTL-cursus Toekomstbestendig ontwerpen met beplanting. Een leerzame cursus waarin we als bureau onze kennis bijspijkeren over onder andere groeicurven, de IBR-beplantingsmethode en effecten van luchtkwaliteit op beplantingen, gekoppeld aan hedendaagse thema’s als klimaatadaptatie, het voorkomen van hittestress en het versterken van de biodiversiteit.

Onder leiding van Frits Ruyten van het Ruyteninstituut en Johan Meeus zijn Doron en Ronald, met 12 medecursisten, inmiddels gestart met drie beplantingsopgaven in het mooie Wageningen. Erg boeiend en leerzaam! Door de corona-beperkingen kunnen ze (nog) niet volledig gebruik maken van de mooie locatie in het Arboretum Belmonte, maar ze kijken uit naar de komende cursusdagen.

Uiteraard zetten Doron en Ronald de opgedane kennis straks graag in voor uw toekomstbestendig beplantingsontwerp!