CentrumLosserDAG7/7BOUWTEAM

In onze ‘Week van Centrum Losser’ blikken wij graag met jou terug op zeven jaren planvorming!

Vanaf 2019 bundelden de gemeente Losser, Dura Vermeer, Anacon Infra en ODIN hun krachten in het Bouwteam Centrum Losser. Onze ervaring vanuit het ontwerp- en participatietraject werd samengevoegd met de kennis van techniek, kosten, materialen en uitvoering van de aannemer. Samen werkten we met plezier aan een gedragen project en innovatieve oplossingen!

Zo werkten wij in het bouwteam bijvoorbeeld verder aan de uitwerking van de fietsenstalling aan de Gronausestraat, de winkelwagenstalling op de Langenkamp, de positie en soortkeuze van klimaatbomen in grote velden met infiltratiekratten, de detaillering van de dorpse gemetselde muurtjes rondom de plantvakken en de robuuste Twentse rand van Bentheimer zandsteen op het Teylersplein.

Wij kijken uit naar het voorjaar! Kom jij dan ook het nieuwe centrum van Losser eens bewonderen?