Wijzijnopzoek!Jijook?

Wij zijn op zoek naar een ervaren ondernemende landschapsarchitect/projectleider en een jonge getalenteerde landschapsontwerper:

 

S R . L A N D S C H A P S A R C H I T E C T
ONDERNEMENDE LANDSCHAPSARCHITECT OF LANDSCHAPSONTWERPER MET ERVARING ÉN PLEZIER IN HET LEIDEN VAN PROJECTEN

Ben jij een enthousiaste en gedreven ‘landschapper’ met 5-10 jaar relevante werkervaring? Vind jij het leuk om initiatief te nemen en projecten in teamverband te leiden en tot een succes te maken? Beschik jij over een groot analytisch en empathisch vermogen? Ben je communicatief vaardig en zet je graag jouw commerciële kwaliteiten in? Sta je net als wij graag met beide benen op de Twentse grond? En zoek je een uitdagende en inspirerende baan in een betrokken en gezellig team? Dan nodigen wij je van harte uit om een kop koffie te komen drinken, kennis te maken en in gesprek te gaan over wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 

J R . L A N D S C H A P S O N T W E R P E R
GETALENTEERDE EN NIEUWSGIERIGE ONTWERPER (LANDSCHAP/STEDENBOUW) MET PASSIE VOOR DE VERDUURZAMING VAN DE OPENBARE RUIMTE

Ben jij net afgestudeerd en kun je niet wachten totdat je nu eindelijk écht aan het werk mag? Sta je te trappelen om onze openbare ruimte te verduurzamen? Wil jij graag creatieve oplossingen bedenken op het vlak van klimaatadaptatie, hittestress en biodiversiteit? Heb je een brede plantenkennis en vind je het leuk om op zoek te gaan naar de meest passende materialen voor jouw ontwerp? Ben jij grafisch sterk en schets je makkelijk jouw ideeën op papier? Lijkt het je leuk om op alle schaalniveau’s te werken: van visie tot detailuitwerking? Ben jij goed bekend met het Adobe CS pakket en heb je ervaring met Autocad en SketchUp? Dan kijken wij ernaar uit om met jou in gesprek te gaan!

Voor meer informatie over beide functies kun je terecht bij Gerdien Smit: 06-57585352. Maar je mag ook direct solliciteren. Stuur dan jouw motivatie, cv en portfolio naar g.smit@odinlandschap.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.