HHCHardenbergineengroenewedstrijd

HHC Hardenberg dingt mee naar de groenste sportclub van Overijssel door mee te doen aan de prijsvraag Groen, Groener, Groenst, georganiseerd door Natuur voor Elkaar. ODIN heeft in een online ontwerpatelier HHC Hardenberg geholpen met het opstellen van de visie. De visie heeft betrekking op verschillende thema’s als een groene en gastvrije entree, ruimte voor hemelwater, verticaal groen en groene daken, tegengaan van hittestress maar ook ruimte voor natuurlijk spelen, een tiny forest en rijk bloeiende beplantingen. De visie draagt bij aan het vergroten van de bewustwording van natuur en groen én het vergroten van de verblijfskwaliteit voor sporters, toeschouwers en bezoekers op het sportpark. Een mooi resultaat met een groene uitstraling voor de club en tegelijkertijd wordt een bijdrage geleverd aan het versterken van landschappelijke structuren en de biodiversiteit op grotere schaal.

Wij zijn trost op het resultaat en wensen HHC Hardenberg in de online finale op 3 juli veel succes!