ODINinspiratietourEnergie&Landschap!

Ter ere van ons 10 jarig bestaan brachten we met een bus vol professionals op het vlak van landschap, leefomgeving en energie een bezoek aan de zonneparken in Heeten en Hengelo (G). Op beide parken kregen we een rondleiding met een toelichting van de initiatiefnemers van het eerste uur. Tijdens de wandeling kwamen thema’s als landschappelijke inpassing, biodiversiteit, klimaatadaptie maar ook opbrengst voor het dorp, de businesscase van een kleinschalig zonnepark en de opslag van energie aan de orde. Op de terugreis passeerden deze thema’s onder het genot van een borrel in de bus nog eens de revue. Wij kijken terug op een mooie middag vol energie!

Onze dank gaat uit naar Endona/Escozon en de gemeente Bronckhorst voor hun gastvrijheid en enthousiaste verhaal. En uiteraard naar ARDEvents voor de duurzame en goed verzorgde catering!