OpeninghetPopulierenpark!

Vrijdag 21 september was het eindelijk zo ver! Het populierenpark werd feestelijk geopend door Wethouder B. Brand van de gemeente Dinkelland samen met de kinderen van basisschool de Meander. Via een enquête konden basisscholieren en buurtbewoners hun wensen voor het park op papier zetten. Odin heeft vervolgens samen met de werkgroep Populierenpark het ontwerp voor het park gemaakt waar ruimte voor water, natuurlijk spelen, leren in de buitenlucht en biodiversiteit centraal staan. Het park is getransformeerd van een donkere, gesloten groene wereld naar een open, overzichtelijk en sfeervol park!

 In opdracht van de gemeente Dinkelland i.s.m. werkgroep Populierenpark.

Foto’s zie nieuwsbericht: http://www.inenomootmarsum.nl/metamorfose-zorgt-voor-een-overzichtelijk-park-dat-energie-geeft/