LandgoeddeVlaminckhorst

Op een prachtige plek aan de rand van Heino ligt landgoed de Vlaminckhorst. Een landgoed dat bestaat uit en voormalige spieker met boerderij en bijgebouwen in een fraaie landschappelijke setting. Voor een particuliere initiatiefnemer mochten wij het landschapsplan voor de transformatie van deze prachtige plek maken. De transformatie omvat een zorgvuldige restauratie van de spieker en de boerderij, de sloop van een aantal bijgebouwen en nieuwbouw van een tweetal kapschuren.

Landschappelijk gezien ontstaan er op de plek twee sferen, een sober boerenerf en een rijke Engelse tuin rondom de Spieker. Op dit moment wordt nog druk gebouwd en verbouwd aan de gebouwen op het erf, zoals op de beelden goed is te zien. Wij kunnen niet wachten om het eindresultaat te bewonderen!