Royaal wonen in het bos

Aan de rand van de Veluwe ligt in een bosrijke omgeving een prachtige villa met een lommerrijke tuin. De familie heeft ons gevraagd een tuinontwerp te maken voor het inpassen van de rietgedekte villa met een verdiept buitenzwembad om een bouwvergunning bij de gemeente te krijgen.

Samen zorgvuldig kijken naar de karakteristieken van de plek is de eerste stap. Wat maakt de plek zo bijzonder? De kunst is daar in samenhang met de wensen van de familie in het ontwerp vorm aan te geven. Met een goed doordacht tuinontwerp voor de positie van de villa en het buitenzwembad hebben wij ook de gemeente weten te overtuigen.

Wij hebben de tuin in samenhang met de villa zorgvuldig door ontworpen. Detaillering van trappen, hoogteverschillen, passende bestratingsmaterialen en beplantingen zijn daarbij essentieel voor de gewenste sfeer. In 2014 is de villa gebouwd en de tuin aangelegd en geniet de familie van hun droomtuin. In 2017 is de tuin zelfs verkozen tot ‘Tuin van het jaar’! Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen.

i.o.v. particuliere eigenaar
i.s.m. EVE Architecten