Wie Wij Zijn

ODIN bestaat uit een team met bevlogen landschapsarchitecten en –ontwerpers. Allemaal professionals met een passie voor onze groene leefomgeving. Samen met andere specialisten werken wij aan integrale en maakbare ontwerpen die op een breed draagvlak kunnen rekenen, van keukentafel tot bestuur. In complexe projecten van uiteenlopende schaal en van concept tot en met uitvoeringsbegeleiding zetten wij ons luisterend oor, onze kennis en creativiteit graag in. Wij komen tot oplossingen die verbinden, inspireren en betekenis geven. Eén ding staat daarbij voorop: wij werken met en voor ménsen. En met heel veel plezier!

Gerdien Smit

Landschapsontwerper | Directeur

Gerdien denkt graag met u mee in de initiatieffase van uw project en vindt dat proces en inhoud onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met visie, daadkracht en een professionele werkwijze helpt zij graag om ook uw uitdagende projecten van de grond te krijgen en succesvol af te ronden. In opgaven met verschillende partijen en belangen is Gerdien op haar best en een integrale benadering van uw project is voor haar een vanzelfsprekendheid.

Ramon Postma

Landschapsarchitect | Projectleider

Ramon is betrokken, gedreven en altijd op zoek naar ruimtelijke oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen omtrent thema’s als klimaatverandering, biodiversiteit en energietransitie. Met zijn beeldende manier van werken inspireert en enthousiasmeert hij overheden, bedrijven en particulieren. Zijn analytische kwaliteiten koppelt hij aan creativiteit om ook voor uw opgave een succesvol plan te maken.

Anke Kuipers

Landschapsontwerper

Deze vakvrouw zet haar kennis, enthousiasme én creativiteit graag in om uw buitenruimte mooier te maken. Met haar frisse blik en brede benadering van de opgave zal zij u verrassen. Haar gevoel voor vormgeving en kennis van beplantingen helpt u om de kwaliteit en de identiteit van de plek zichtbaar te maken. Altijd met een praktische insteek zodat dat wat bedacht is ook daadwerkelijk gerealiseerd én gebruikt kan worden.

Ronald Koerhuis

Landschapsarchitect

Ronald is als een Volkswagen: degelijk en betrouwbaar. Hoe complex uw opgave of project ook is, Ronald brengt structuur aan en behoudt het overzicht en de rust. Met zijn efficiënte werkwijze zorgt hij er voor dat uw product kwaliteit heeft en op tijd klaar is, zoals afgesproken. Zijn visie op uw opgave brengt hij op een beeldende en aantrekkelijke wijze voor het voetlicht.

Maureen Fiat

Landschapsontwerper in opleiding

Maureen ontwikkelt zich van een vormgever van binnenruimtes naar een ontwerper van buitenruimtes. Naast haar werk bij ODIN volgt ze met veel enthousiasme de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting op Larenstein. Met haar gevoel voor sfeer en haar vaardigheden op het vlak van (3D) visualisatie zorgt zij ervoor dat uw project tot de verbeelding spreekt. Een goed beeld vertelt immers vaak meer dan duizend woorden.

Beern’t

Gezelligheidsdier

Beern’t houdt ook van onze Nederlandse landschappen. Z’n enthousiasme spat er van af tijdens een mooie wandeling door de bossen, over de heide of langs de rivieren. Op kantoor daarentegen ligt hij het liefst languit op de vloer. Hij maakt zich niet druk. Niet over uw projecten, de planning, onze producten of de toekomst. Als we maar samen zijn. Gezellig!